Forumul Asociatiei Club Sportiv Crazy Drivers


  Regulament membri aspiranti (reloaded)

  Distribuiţi
  avatar
  loco
  Moderator

  Numarul mesajelor : 368
  Varsta : 34
  Localizare : Iasi
  Data de inscriere : 08/02/2009

  Regulament membri aspiranti (reloaded)

  Mesaj Scris de loco la data de Lun Feb 23, 2009 2:14 am

  REGULI ADERARE:

  1. Aspirantii la titulatura de membri ai "A.C.S. Crazy Drivers" vor urma o perioada de proba de o luna de zile, timp in care vor participa la toate cele patru intalniri ale clubului in fiecare Duminica(20:30).
  La sfarsitul perioadei de proba se va vota aderarea sa la club. In cazul in care membrii nu sunt hotarati, perioada de proba se va prelungi cu doua saptamani.
  2. Aspirantii care vin la propunerea membrilor existenti si au garantia acestora, perioada de proba va fi doua saptamani.
  3. In perioada de proba, aspirantii vor primi stickerul mic.
  4. Din momentul aderarii in club, daca data semnarii formularului este inainte de ziua de 15 a lunii in curs, noul membru va plati si cotizatia pe luna curenta; pentru cei care vor semna dupa data de 15 a lunii in curs vor plati de luna ce urmeaza cotizatia.


  _________________
  :: Ovidiu ::
  ID: zero_cool_ro
  Tel: 0766.719.974
  avatar
  MnezO

  Numarul mesajelor : 14
  Varsta : 29
  Localizare : In 3 Pistoane
  Data de inscriere : 12/03/2009

  Re: Regulament membri aspiranti (reloaded)

  Mesaj Scris de MnezO la data de Joi Mar 12, 2009 10:19 am

  Salutare Salutare
  Ma Numesc Nastasa Vlad, Prietenii Imi spun MnezO, adica majoritatea ca e cam greu de pronuntat! Am 19 ani si 7 luni Laughing, Sunt Mandra Piesa dintre Volanul si Scaunului Unui VW Passat 3bg 1,6I Si Fost Posesor de Opel Omega 2,5 v6 (saracu avea Volan pe dreapta)!

  Am fost Membru` pe o perioada de 2 luni intr-un Club Baimarean Dar a trebuit sa ma mut in Iasi iar Cei din Baia Mare pur si simplu mi-au dat "un sut un fund". De cand sunt in Iasi sunt (disperat) in aderarea unu club pentru a-mi impartasii Cunostiintele cu cei care cu adevarat vor asta!

  De aceea fac aceasta cerere! Momentan am permisul suspendat pana pe data de 4 aprilie dar voi incerca sa ajung la intalniri, iar intalnirile facandumi-se oficiale abia din clipa in care voi aparea la intalniri cu masina!

  Nu am nici o obectie cu privire la regulile de aderare!

  Cu Respect Al Vostru coleg MNEZO

   Acum este: Mar Dec 11, 2018 8:19 pm